Посетили

  574678
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  135
  3608
  13681
  541428
  64729
  70379
  574678

  2019-05-23 03:27

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  нюанс кичури Балаяж прав сешоар антцелулитна терапия Прическа Омбре боядисване Омбре цвят техника Балеаж кичури на фолио педикюр Шатуш разтягане на цвят кичури Балаяж блескяща коса дамско подстригване техника Шатуш многослойно подстригване Russian Volume Lashes подстригване права коса мигли 7D Антицелулитна терапия модерни кичури антицелулитна терапия с бразилски кератин кичури на шапка косъм-по-косъм салон за красота Балеаж Калифорнийски кичури класически масаж боя за коса Модерни прически - 2018 г след 40 г кичури на тъмна коса Сешоар възстановяване мигли боя трайно изправяне масаж кичури на светла коса Френски букли Шатуш Прическа официална медицински педикюр салон прически Бронде гел лак бразилско изправяне бразилски кератин кичури Балеаж руси кичури Кичури на шапка Къдрав сешоар релаксиращ ефект 3D и 6D ефект Keune Грим Модерни прически - 2018 Боядисване Грим 3Д снопчета руски обем коса боядисване на косата салон за красота МАДОНА калифорнийски кичури FarmaVita къдрав сешоар Масажи стилизиране косъм по косъм кератин 10D мигли 3D класически педикюр педикюр с гел лак Гарсон прическа Паж дамски прически техника Балаяж Боядисване на косата поставяне на мигли Oyster Cosmetics удължаване Изграждане на нокти салон за красота MADONNA почистванве на лице Боядисване с боя FarmaVita изправена коса антиейдж терапия колористика руса Постовяне на мигли 3D Модерни видове кичури
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.