Посетили

  864092
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  6525
  2279
  29502
  816745
  56060
  93743
  864092

  2019-08-18 22:02

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  кичури на светла коса фризьорство Балаяж техника Балеаж дамско подстригване 10D кичури на шапка боядисване гел SNB техника Шатуш кичури колористика прическа масаж Шатуш дамски прически стилизиране медицински педикюр Мигли косъм по косъм Омбре цвят процедура трайно косъм-по-косъм терапия нюанс прически класически педикюр Омбре на шапка калифорнийски кичури косъм по косъм салон класически масаж педикюр кичури на фолио коса Педикюр подстригване Шатуш бразилски кератин техника Балаяж многослойно подстригване мъжко подстригване бразилско изправяне боя за коса с бразилски кератин Кичури Балеаж или Омбре поставяне кичури Балеаж къдрав сешоар салон за красота МАДОНА Постовяне на мигли 3D поставяне на мигли права коса Балеаж Прическа Омбре мигли 3D почистванве на лице Антицелулитна терапия Сешоар Калифорнийски кичури изграждане на нокти трайно изправяне Боядисване Прическа официална прав сешоар Боядисване на косата модерни кичури салон за красота FarmaVita Боб Младежки прически Грим мигли 7D мигли 5D руса боя косъм -по-косъм почистване на лице PerlaColor Дамско подстригване масаж гръб яка боядисване на косата Бронде масаж на цяло тяло кичури Балаяж Масажи грим удължаване Салон за красота Мадона Къдрав сешоар Кичури на шапка мигли антицелулитна терапия салон за красота MADONNA Целулитът кичури на тъмна коса руси кичури разтягане на цвят
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.