Посетили

  3778860
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  971
  2043
  19605
  3748662
  14665
  49586
  3778860

  2021-12-05 16:17

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  техника Шатуш Омбре медицински педикюр почистванве на лице кичури Балеаж руси кичури гел SNB Грим калифорнийски кичури разтягане на цвят грим модерни кичури удължаване бразилско изправяне боядисване права коса салон за красота MADONNA къдрав сешоар Кичури Балеаж или Омбре Гарсон коса кичури на тъмна коса козметика масаж на цяло тяло PerlaColor Боядисване нюанс фризьорство колористика боя Мъжко подстригване Балеаж Кичури на шапка педикюр с гел лак салон за красота кичури на светла коса кичури на фолио Шатуш Грим 3Д снопчета антицелулитна терапия техника Балаяж терапия Боядисване с боя FarmaVita Френски букли Козметични процедури Калифорнийски кичури прав сешоар поставяне на мигли дамски прически педикюр Омбре трайно изправяне боя за коса Масажи подстригване кичури на шапка руски обем Боядисване на косата прическа мигли 3D Целулитът Кичури на фолио дамско подстригване Модерни прически - 2018 г след 40 г FarmaVita Антицелулитен масаж Balayage бразилски кератин Салон за красота Мадона мъжко подстригване Прическа Омбре мигли 7D прически Балаяж мигли Russian Volume Lashes кичури многослойно подстригване Бронде техника Балеаж салон Антицелулитна терапия кичури Балаяж косъм по косъм цвят Изграждане на нокти Боядисване Airtouch Мигли косъм по косъм стилизиране блескяща коса на шапка 10D Сешоар салон за красота МАДОНА масаж гръб яка руса антиейдж терапия класически масаж
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.