Посетили

  3287046
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1429
  6837
  27918
  3225261
  68282
  127894
  3287046

  2021-05-14 20:15

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  подстригване Балеаж руски обем Кичури на фолио педикюр техника Балеаж трайно изправяне салон за красота изграждане на нокти кичури на шапка фризьорство Боядисване цвят Омбре техника Балаяж бразилски кератин модерни кичури Балаяж масаж почистванве на лице косъм по косъм кичури на светла коса прически прав сешоар калифорнийски кичури възстановяване Модерни видове кичури руси кичури кичури боядисване техника Шатуш колористика гел лак мъжко подстригване прическа грим Life Color Plus Шатуш дамско подстригване 10D антицелулитна терапия Russian Volume Lashes Гарсон Младежки прически нюанс Антицелулитна терапия поставяне салон стилизиране мигли 3D Сешоар Мъжко подстригване къдрав сешоар медицински педикюр многослойно подстригване коса антцелулитна терапия бразилско изправяне трайно кичури на фолио боя тераевтичен ефект Кичури на фолио кичури на тъмна коса Дамско подстригване мигли 5D Калифорнийски кичури кератин Грим 3Д снопчета Боядисване на косата релаксиращ ефект косъм -по-косъм Прическа Омбре Боб кафяво разтягане на цвят поставяне на мигли FarmaVita боядисване на косата боя за коса на шапка Изграждане на нокти Салон за красота Мадона кичури Балаяж руса права коса Кичури на шапка кичури Балеаж Jungle fever Къдрав сешоар масаж на цяло тяло 3D и 6D ефект изправяне Oyster Cosmetics Грим класически педикюр гел SNB маникюр Мигли косъм по косъм
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.