Посетили

  4011427
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  335
  2989
  17709
  3980053
  41645
  69348
  4011427

  2022-05-22 03:57

  Антицелулитен масаж

  Какво е антицелулитен масаж, неговите характеристики, ползи и вреда
  Това е комплекс от външни процедури, насочени към нормализиране на обмяната на веществата в подкожната мастна тъкан. Този масаж прави "мързеливите" мастни тъкани да работят, да преминават през по-голямо количество кръв и лимфа. В същото време мастният слой започва да се обогатява с прилично количество кислород, раздавайки продуктите на своята жизнена дейност. Тъканта започва да "диша". Добрият ток на лимфната течност осигурява доставянето на необходимите вещества в клетките и тяхното общо почистване. Системата наподобява дейностите на добре обучен хотелски персонал, където тъканите и органите са ВИП клиенти.

  Процедурата се извършва ръчно или с използване на устройства. Но същността на това не се променя - методите на влияние са специално измислени и заимствани от други масажни техники за работа с плитък слой бяла мастна тъкан. Точно там образуването на оток възниква с лека форма на целулит, увеличаване и сгъстяване на мастните клетки в по-напреднал стадий. Следователно, техниките не трябва да причиняват болка и да оставят синини. Образуването на подкожни синини ще има обратен резултат, тъй като циркулацията в засегнатите райони е затруднена.Движенията на масажиста са леки и непрекъснати. Той се опитва да покрие голяма част от тялото, за да не изтласка излишната течност в тъканите, но да го насочи към изхода. Затова техниките на масажиста са строго насочени.
  Благодарение на монотонния ефект подобрява еластичността и външния вид на кожата. В зависимост от избора на техника, този масаж може да бъде както релаксиращ, така и тонизиращ.
  Ползите от масажа се изразяват чрез:
  подобряване на качеството на капилярите и способността им да преминават кръв;
  ускоряване на лимфадренажа, изтласкване на допълнителни соли, токсични вещества от тъканите;
  подобряване на цвета и структурата на кожата;
  предотвратяване на увеличаването на мастните клетки;
  предотвратяване на растежа на мастната тъкан и образуването на бучки  от "портокалова кожа";
  приятни усещания в тялото.
  Щети от добре изпълнен масаж не може да бъде. Въпреки това, мястото на процедурата и капитанът трябва да бъдат избрани много внимателно. Не забравяйте да прочетете списъка на противопоказанията на процедурата и да не ги пренебрегвате.

  Тегове

  поставяне на мигли разтягане на цвят техника Шатуш боя за коса Life Color Plus кичури на шапка педикюр Омбре кичури на фолио прическа модерни кичури нюанс релаксиращ ефект прически коса козметика цвят Балаяж салон кичури Кичури на шапка Балеаж техника Балеаж почистване на лице възстановяване антицелулитна терапия медицински педикюр Прическа Омбре салон за красота стилизиране класически масаж грим кичури Балеаж Педикюр дамско подстригване трайно изправяне Сешоар кичури Балаяж кератин прав сешоар Шатуш руси кичури мъжко подстригване класически педикюр косъм по косъм кичури на светла коса Oyster Cosmetics Грим 3Д снопчета техника Балаяж боядисване на косата къдрав сешоар дамски прически гел SNB с бразилски кератин подстригване бразилски кератин Russian Volume Lashes боя кичури на тъмна коса Боядисване на косата почистванве на лице калифорнийски кичури Модерни прически - 2018 г след 40 г многослойно подстригване права коса Постовяне на мигли 3D тераевтичен ефект Боб терапия Паж изграждане на нокти бразилско изправяне Кичури на шапка блескяща коса на фолио мигли 3D Прическа официална Мъжко подстригване Целулитът 10D колористика Кичури на фолио Боядисване боядисване Младежки прически масаж изправяне Салон за красота Мадона Jungle fever трайно Антицелулитен масаж Balayage фризьорство Модерни видове кичури руски обем поставяне Мигли косъм по косъм мигли 7D
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.