Посетили

  3164060
  Днес
  Вчера
  Тази седмица
  Миналата седмица
  Този месец
  Миналият месец
  Всичко
  1921
  2240
  31263
  3101191
  73190
  125607
  3164060

  2021-04-18 13:39

  Боядисване Airtouch

   
  Съвременната индустрия за красота предлага много нови интересни технологии за боядисване на коса. Един от най-популярните е Airtouch.
  Тази картина изглежда красиво както на светли, така и на тъмни нишки. Той включва редица нюанси при изпълнението, така че е по-добре да го поверите на професионалист.
  Метод на оцветяване
  Името Airtouch има логично обяснение. В превод това означава „докосване на въздуха“. Същността на метода се крие в първоначалното действие на студения въздух на сешоара върху всяка боядисана нишка коса.Тази техника ви позволява да отсеете къси, слаби и непокорни нишки от избраната част на косата. След пресяването на излишните косми, останалите се боядисват в необходимия нюанс или се изсветляват. Техниката може да се изпълнява както върху боядисана, така и върху естествена коса. За да се осигури естествен ефект, масата на косата е разделена на няколко зони. Те се разпределят по нишките. В резултат на това около 30-50% от косата е боядисана от цялата глава на косата.
  Тайни на нанасяне на боя За да получите очаквания резултат, боядисването се извършва по специална технология. В допълнение към действието на сешоара върху нишките има и редица нюанси: Преди боядисване нишките се сортират и избират. За да получите красиво оцветяване, трябва да вземете кичури с ширина не повече от сантиметър. Техниката включва само повърхностен контакт на косата с боята. Задачата на майстора е да рисува вертикално само горната част. Съветите се обработват по-внимателно. Те са олекотени с 8 тона. За да се създаде наситен цвят, се използва фолио, с което майсторът обвива нишките след нанасяне на боя върху тях. Няколко цвята могат да се използват едновременно, образувайки една композиция. Каква боя се използва за Airtouh
  Инструментът е избран, като се вземат предвид желаният резултат и характеристиките на цветовия тип на клиента. Съвременните тенденции също играят роля. Сребърни и пепелни цветове са от значение. За изсветляване и промяна на цвета се използват нежни багрила. За блондинките се използват тониращи агенти за неутрализиране на жълтеникавостта. Коректор с лилав или син тон може да бъде полезен за премахване на жълтеникавостта и придаване на красив пепеляв подтон. Справка. За изсветляване се използва боя със сянка по-висока от 8, за потъмняване на корените - 4-6 нюанса. Ombre, стандартни кичури и Airtouch: каква е разликата Същността на оцветяването на ombre е в плавен плавен преход от тъмни корени към светли краища или обратно. В този случай се третира цялата коса или само долната част от нея. С Airtouch нишките се оцветяват селективно. Оцветяването е нежно, тъй като в него не участват слаби и тънки косми. Техниката въздушно докосване е подобна на класическото подчертаване. Но последното обикновено се получава с по-голям контраст и методът за разделяне на кичури със сешоар не се използва.

  Тегове

  Козметични процедури прав сешоар бразилски кератин масаж гръб яка боядисване терапия боядисване на косата Целулитът трайно изправяне Постовяне на мигли 3D разтягане на цвят гел лак нюанс косъм -по-косъм Russian Volume Lashes на шапка Балаяж масаж на цяло тяло Педикюр Калифорнийски кичури Боядисване руси кичури кичури на фолио маникюр техника Балаяж почистванве на лице косъм-по-косъм кичури Балеаж Balayage кичури Боядисване с боя FarmaVita руса Life Color Plus техника Балеаж мигли 3D калифорнийски кичури Омбре салон гел SNB Прическа Омбре боя за коса дамско подстригване стилизиране Паж къдрав сешоар прическа Балеаж Дамско подстригване прически кичури на светла коса медицински педикюр поставяне възстановяване поставяне на мигли Салон за красота Мадона Антицелулитен масаж колористика педикюр подстригване модерни кичури Боядисване на косата салон за красота кафяво грим кичури Балаяж бразилско изправяне техника Шатуш коса Грим цвят блескяща коса кичури на тъмна коса боя Модерни прически - 2018 г след 40 г Къдрав сешоар релаксиращ ефект Омбре Шатуш педикюр с гел лак тераевтичен ефект кичури на шапка антицелулитна терапия дамски прически мигли 7D Френски букли многослойно подстригване процедура Младежки прически косъм по косъм мъжко подстригване Шатуш Модерни видове кичури права коса трайно салон за красота MADONNA на фолио PerlaColor Кичури на шапка Мъжко подстригване
  © 2018 SQuick. Designed By Sellacious

  Please publish modules in offcanvas position.